Novosadski informativni portal 021

Zabava

FOTO: Venčali se tokom Prajda

Fotografije neimenovanih mladenaca počele su da obilaze društvene mreže, pošto su oni, verovatno mesecima ranije, zakazali venčanje na dan Parade ponosa, u Crkvi svetog Marka.

"Njujork tajms" objavio: Obama podneo ostavku

I republikanci i demokrate u SAD doživeli su danas trenutak potpune zbunjenosti, iako propraćen različitim emocijama, pošto su pročitali poruku lista "Njujork tajms" na Tviteru, u kojoj je vest o ostavci državnog tužioca Erika Holdera greškom naslovljena "Ostavka Obame".

Solarni avion u martu kreće na put oko sveta

Švajcarski avion "Solar impuls 2", koji ide na solarni pogon, poći će u martu iduće godine na put oko sveta iz Abu Dabija, saopštio je danas proizvođač obnovljive energije, Masdar iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Papina kapica prodata za 89.000 evra

Jedna od belih kapica koje nosi papa Franja prodata je na humanitarnoj aukciji za nešto više od 89.000 evra na Ibeju, u okviru napora italijanskog televizijskog programa da prikupi novac za katoličku humanitarnu organizaciju u Africi.

Kupite ciglu za Muzej Nikole Tesle

Amerikanci su došli na ideju da prodaju cigle, na kojima možete ispisati neku poruku ili svoje ime, a te cigle će biti postavljene (i trajno ostavljene) ispred Muzeja Nikoli Tesli.

Stočar tuži vukove sudu

Nezadovoljan državnom birokratijom koja ne dopušta odstrel vukova koji mu kolju krave slovenski stočar Jure Zidar razmišlja da celu stvar preda Evropskom sudu za ljudska prava.

Treća dojka je lažna

Džasmin Tridevil, devojka koja je tvrdila da je plastičnom operacijom ugradila i treću dojku, običan je prevarant - njena treća dojka je lažna i radi se o prostetičkom umetku.

FOTO: Ovakve klupe nikada niste videli

Britanska organizacija "Wild in art" tokom leta je organizovala projekat "Knjige po gradu" u okviru kog su po Londonu bile postavljene unikatne klupe u obliku knjiga.