Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Izračunao zašto se isplati osnovati stranku

Petnaestminutni video  "Zašto osnovati stranku" na matematički način objašnjava zašto je dobro baviti se politikom, a autor videa je mladi matematičar Mirsad Mehmedović iz opšine Kalesije u severoistočnoj Bosni.

Pregledani anusi 10.000 golubova

Svaki od 10.000 golubova puštenih sa Trga Tjenanmen u okviru obeležavanja Nacionalnog dana Kine, 1. oktobra, prošlo je kroz neobičnu kontrolu perja, zbog opasnosti od mogućih napada, preneli su državni mediji, što je izazvalo podsmeh javnosti.

Nude posao spavača

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao, ovih dana nalazi se i jedan sasvim neobičan, kojim se nudi ni manje ni više - posao spavača.

Manekenka se skinula gola na utakmici

Pobeda Hotorna protiv Sidnej Svonsa u finalima australijske fudbalske lige zasenjena je golišavim potezom manekenke Heder Mekartni koja je dospela na naslovnice australijskih časopisa.

FOTO: Venčali se tokom Prajda

Fotografije neimenovanih mladenaca počele su da obilaze društvene mreže, pošto su oni, verovatno mesecima ranije, zakazali venčanje na dan Parade ponosa, u Crkvi svetog Marka.

"Njujork tajms" objavio: Obama podneo ostavku

I republikanci i demokrate u SAD doživeli su danas trenutak potpune zbunjenosti, iako propraćen različitim emocijama, pošto su pročitali poruku lista "Njujork tajms" na Tviteru, u kojoj je vest o ostavci državnog tužioca Erika Holdera greškom naslovljena "Ostavka Obame".