Lopovi se posvađali pa zvali policiju da reši spor

Dvojica sitnih lopova iz Kališa u centralnoj Poljskoj nikako nisu mogli da reše koji će od njih zadržati ukradeni bicikl, pa su se na kraju posvađali i pozvali policiju.
Dvojica sitnih lopova iz Kališa u centralnoj Poljskoj nikako nisu mogli da reše koji će od njih zadržati ukradeni bicikl, pa su se na kraju posvađali i pozvali policiju.

Bicikl vredan 375 evra ukrali su tokom noći u obližnjem mestu Košćelna Vješ, pobegli u Kališ i počeli da se svađaju ko će zadržati plen.

Ta dvojica Poljaka, jedan 40-godišnjak a drugi 26-godišnji mladić tako su se posvađali da je na kraju jedan od njih pozvao policiju i zatražio da interveniše patrola jer mu drugar krade njegov bicikl.

Patrola je, međutim, primetila da je reč o kradenom biciklu i umesto da rešava njihov spor obojicu je privela a oni su priznali krađu.

Dvojici lopova koji nisu bili u stanju da se dogovore ko će zadržati plen sada preti po pet godina zatvora.

  • olala

    01.10.2014 07:39
    stvarno
    Kazna kod nas za silovanje - njihov ukradeni bicikl
  • 30.09.2014 20:09
    E to je drzava
  • Ha

    30.09.2014 14:40
    -
    Kod njih 5 godina zatvora za kradju bicikla, a kod nas ti se pandur smeje u lice dok prijavljujes kradju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.