VIDEO: Evo koliko muškarci (i žene) gledaju u grudi

Iako muškarci ne misle tako, žene u 99 odsto slučajeva primete kada im neko gleda u dekolte.
Iako muškarci ne misle tako, žene u 99 odsto slučajeva primete kada im neko gleda u dekolte.

Pogledajte šta se desi kada se postavi kamera u brushalter i prošeta Londonom s ogromnim dekolteom.

Verovali ili ne, muškaci su tokom godina razvili tehniku suptilnog gledanja u dekolte. Kompanija "Nestle" je napravila eksperiment i kamerom snimila sve poglede upućene u dekolte.

Ne dajte se prevariti, nisu samo muškarci gledali u ženske grudi – to su bile mnoge žene, kao i jedna beba i pas.

Kampanja je osmišljena kako bi podstakla žene da redovno odlaze na pregled grudi, čime bi preventivno delovale u slučaju raka dojke.

  • једнорог

    01.10.2014 07:20
    женска памет
    Наравно: избациле су их на "извол`те" баш затп да нико не гледа? Као кад би неко отворио галерију у коју би био забрањен улаз. Женски лицимури.
  • mlada vojvođanka...

    01.10.2014 06:57
    koješta!
    uopšte se ne radi o valjanom eksperimentu, ali dekolte je toliko izazovan da bi se svaka osoba, bez obzira na pol mogla smatrati retardiranom da qa nije pogledala! koješta od tvrdnje i eksperimenta! mogli su bar napraviti kontrolni test sa isto tako izazovnom, mladom devojkom,ali u običnoj majici s tolikim dekolteom, slične boje kao duks, da ne odudara od ukupne pojave...Ovako, šljašteća boja, napadnog BRA dekoltea čak izgleda više kao da je devojka zaboravila preko grudnjaka da nešto obuče...a to je,složićete se, svakako dovoljan razlog da vam skrene pogled na grudi bez obzira kojeg ste pola!
  • C

    30.09.2014 17:30
    ok, razumem bebu i psa, gladni su, ali šta gleda ona sa burkom? :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti