Ako ste naoružani, dobijete popust na hranu

Ako ste u Luizijani i imate pištolj kod sebe svratite u restoran Bergeron jer ćete dobiti popust.
Ako ste u Luizijani i imate pištolj kod sebe svratite u restoran Bergeron jer ćete dobiti popust.

Kako prenose reporteri US njuza, restoran daje 10 odsto popusta svima koju dođu noseći oružje.

Vlasnik restorana Kevin Koks kaže da su mu redovne mušterije policajci i oficiri i da je ta ideja nastala iz zahvalnosti prema njima. Međutim, polako su i drugi počeli da dolaze noseći oružje i tražeći da se cene hrane smanje.

"Stalno slušam o zabranama nošenja oružja. Ovo je mesto gde i ljudi s pištoljima mogu da dođu, njima pristup nije zabranjen. Sve dok imamo pištolje, svi smo isti", izjavio je vlasnik Koks.

On kaže da svakog dana da popust na 15 do 20 jela, a da je svakako ovo dovelo do uvećanja popularnosti restorana. Nošenje oružja je postalo hit.

  • Djura

    30.09.2014 11:03
    A ako malko pripretis tim oruzjem, moze i za dzabe.
  • Kalauz

    29.09.2014 20:44
    U nekid državama SAD koliko mi j epoznato može da se nosi oružje ali da se vidi. Kod nas uglavnom sakriveno i bez dozvole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.