Novosadski informativni portal 021

Zabava

Nije mogao da kupi patike jer je imenjak ruskog funkcionera

Šef kabineta ruskog predsednika Vladimira Putina Sergej Ivanov danas je poslao pismo podrške svom imenjaku kojem je jedna američka onlajn prodavnica onemogućila da kupi patike zbog toga što se "pravi" Sergej Ivanov nalazi na spisku ruskih zvaničnika protiv kojih su SAD uvele sankcije.

Hitlerova supruga bila jevrejskog porekla?

Supruga Adolfa Hitlera, Eva Braun, možda je poreklom bila Jevrejka, ukazala je analiza DNK urađena za snimanje dokumentarnog filma koji će u sredu emitovati britanski "Čenel 4".

Restoran brze hrane zabranio ulaz Putinu

Lanac restorana meksičke brze hrane "Mighty Taco" sa sedištem u Bufalu, u državi Njujork, zabranio je pristup ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na sve 23 svoje lokacije u zapadnom delu Njujorka zbog oduzimanja Krima Ukrajini.

Moguća komunikacija sa delfinima

Istraživači koji testiraju "prevodioca", koji bi mogao da omogući ljudima i delfinima da komuniciraju, izjavili su da su po prvi put zabeležili uspešno korišćenje ovog uređaja kada je delfin pokazao na obližnju morsku travu naučnicima u vodi.

Ukrala sat klijentu i sakrila ga u vaginu

Kristina Lifejv (25) plesačica, striptizeta i maserka iz Las Vegasa, ukrala je klijentu Kenetu Heroldu (66) skupoceni sat Roleks vredan 35.000 dolara, koji je sakrila u svoju vaginu.