Novosadski informativni portal 021

Zabava

Restoran brze hrane zabranio ulaz Putinu

Lanac restorana meksičke brze hrane "Mighty Taco" sa sedištem u Bufalu, u državi Njujork, zabranio je pristup ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na sve 23 svoje lokacije u zapadnom delu Njujorka zbog oduzimanja Krima Ukrajini.

Moguća komunikacija sa delfinima

Istraživači koji testiraju "prevodioca", koji bi mogao da omogući ljudima i delfinima da komuniciraju, izjavili su da su po prvi put zabeležili uspešno korišćenje ovog uređaja kada je delfin pokazao na obližnju morsku travu naučnicima u vodi.

Ukrala sat klijentu i sakrila ga u vaginu

Kristina Lifejv (25) plesačica, striptizeta i maserka iz Las Vegasa, ukrala je klijentu Kenetu Heroldu (66) skupoceni sat Roleks vredan 35.000 dolara, koji je sakrila u svoju vaginu.

"Lego kockice su oruđe Satane"

Poljski sveštenik upozorio je roditelje da budu na oprezu pošto su Lego kockice oruđe Satane i mogu da unište "dečje duše", piše britanski Telegraf.

Upala u bunar tokom seksa

Neimenovana devojka u gradu Sijudad Real u Španiji, stara 21. godinu pala je u bunar dubok 15 metara tokom seksualnog odnosa sa nepoznatim muškarcem.

Hrvatska dobila i vinomat

Nakon bankomata, mlekomata i jajomata, u Hrvatskoj se, u tri grada u Zagorju, na tržište uvodi još jedan sofisticirani uređaj za prodaju poljoprivrednih proizvoda – vinomat.

Danas je 1. april - Dan šale

Danas je 1. april - Dan šale. Istorijat ovog dana nije sasvim poznat, a mnogi su skloni tumačenju da se ovaj svojevrsni narodni praznik pojavio krajem Srednjeg veka u Evropi kao "Dan svih luda", što je bilo opštenarodno veselje.