Novosadski informativni portal 021

Zabava

Hleb koji ne buđa

Teksaška kompanija MajkroZap objavila je u utorak da raspolaže tehnologijom kojom može da napravi hleb koji ne buđa 60 dana.

VIDEO: Pornić usred vesti

Informativna emisija švedske komercijalne televizije TV 4 nedavno je postala znatno interesantnija kada je usred emitovanja vesti, na jednom od ekrana u studiju pušten porno film.

Prostitutke idu na kurs pred SP

Prostitutke u brazilskom gradu Belo Horizonteu pohađaće časove engleskog jezika, kako bi se što bolje pripremile za dolazak stranih navijača na Mundijal 2014.

Pravi dizajniranu pancirnu odeću za decu

Kolumbijski dizajner Migel Kabaljer počeo je da proizvodi kao modni detalj neprobojnu pancirnu odeću za decu koja treba da ih zaštiti od neuračunljivih napadača, i računa da njegova kompanija ima obezbeđeno veliko tržište u Sjedinjenim Američkim Državama.

Koje profesije su najstresnije?

Profesionalni vojnici, direktori kompanija za odnose sa javnošću, piloti i novinari, imaju najstresniji posao, pokazuje istraživanje američkih naučnika.

Svaki hiljaditi Crnogorac na poternici Interpola

Nacionalni centralni biro Interpola Podgorica trenutno na međunarodnom nivou traži 523 osobe, pa bi se moglo reći da se svaka 1186. osoba u Crnoj Gori nalazi na ovoj poternici, s obzirom da prema poslednjem popisu iz 2011. godine ta država ima 620.029 stanovnika.