VIDEO: Konstruisao rep za ljude

Japanac Šota Išivatari osmislio je neobični "aksesoar" - čupavi rep koji registruje vaše raspoloženje, i maše kada ste srećni.
Japanac Šota Išivatari osmislio je neobični "aksesoar" - čupavi rep koji registruje vaše raspoloženje, i maše kada ste srećni.

Rep se kači na pojas, i ima senzore koji registruju puls osobe koja ga nosi, tako da počinje da maše kada registruje ubrzanje otkucaja srca.

"Možete ga nositi na žurkama, tokom zabavnih izlazaka sa prijateljima ili igranja sa decom. Možda je ovaj rep baš ono što vam fali na nekom romantičnom sastanku, kako biste mogli dragoj osobi da pokažete koliko vam je stalo", objasnio je Išivatari.

Ovaj neobični proizvod se zove jednostavno "Repić" ("Tailly").

  • x

    07.01.2013 10:13
    Žene radije biraju diskreciju kad se uzbude, ne želeći da se to baš "otkrije", a mi muškarci već imamo slične indikatore. Tako daaa...marketinški loš potez :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.