Novosadski informativni portal 021

Zabava

FOTO: Kada prepariranje krene po zlu

Iako je prepariranje životinja samo po sebi morbidno i većini ljudi potpuno neshvatljivo, jedna Fejsbuk stranica pokazala je da postoji nešto gore od napunjene strvine, a to je – loše napunjena životinjska strvina.

Jedna od bizarnijih vozačkih dozvola

Nakon tri godine prepucavanja s policijom jedan austrijski Preduzetnik je uspeo da na vozačku dozvolu staviti svoju sliku na kojoj ima cediljku za testeninu na glavi.

Našli na tavanu ćup pun zlata

Jedan francuski par iz gradića Milo, na jugu zamlje, na tavanu svoje kuće slučajno je pronašao malu gomilu zlatnih novčića vrednu oko 100.000 evra, preneli su britanski mediji.

FOTO: Koliko se širom sveta pojede za nedelju dana

Hrana. Nasušna potreba, ali i zadovoljstvo. Nešto što bi trebalo da bude dostupno svima bar u elementarnim količinama, ali nažalost nije. U hrani se vide statusne razlike među ljudima, ali i kulturološke. Stoga hajde da kroz nekoliko efektnih fotografija vidimo šta se i u kojim količinama pojede u toku jedne nedelje širom planete.

FOTO: Kreativan rad u kreativnim kancelarijama

Ukoliko je vaš posao takav da morate biti kreativni, maštoviti i inovativni onda morate imati i radni prostor koji vas inspiriše. Toga su svesni i rukovodioci inovatorske kompanije Dejvison iz Pitsburga a u Pensilvaniji, pa su svojim zaposlenima omogućili da se dok su na poslu osećaju kao da su u bajci.

FOTO: Bizarne slike na kutijama cigareta

Duvanskoj industriji je definitivno odzvonilo. Svuda u svetu duvanski dim se proteruje, a pušači postaju građani drugog reda. Amerikanci su otišli najdalje u proterivanju cigareta.

FOTO: Goli se tukli jastucima

Američki umetnik Spenser Tunik imao je krajnje neobičnu instalaciju: goli statisti tukli su se jastucima ispred dvorca Glasbik kako bi umetnik napravio fotografiju sa nazivom "Uspavane lepotice".

Dobila platu tešku 18 kilograma

Radnica Silvija Velikova iz grada Šumena u Bugarskoj primila je platu za maj 230 leva (115 evra), sve u metalnim apoenima od jedne, dve i pet stotinki leva, piše danas sofijski dnevnik "24. sata".

Izgradili pedijatriju, zaboravili da zaposle ljude

Bečka univerzitetska klinika (AKH) ovih dana je predmet podsmevanja u austrijskoj štampi, zbog izgradnje novog pedijatrijskog odeljenja u kojem je uprava zaboravila da zaposli osoblje, pa je otvaranje centra odloženo.