Zabava
23.04.2014.
10:38
Češki jeleni i dalje poštuju "gvozdenu zavesu" i ne prelaze granicu sa Nemačkom, prenela je agencija AP, pozivajući se na studiju sprovedenu u nacionalnom parku Sumava.
  • Seljak

    23.04.2014 18:11
    @Dr Arslanagić - Pacovi
    Ukradeš žvaku-cap prutom. Ukredeš hleb, deset capki prutom....
    Baciš opušak na ulici-cap hiljadarka, posere se pas u parku-vlasniku hiljadarka...
    Od malih nogu i od malih kazni se počinje, oni bi odmah Miškovića, Šarića-e pa ne ide tako gari...
  • 23.04.2014 15:01
    Kultura stvara ličnost, a istovremeno je produkt i rezultat kulture ... i tako dalje ...
  • dr Arslanagić

    23.04.2014 11:32
    Pacovi
    Jako podseća na (navodni) eksperiment s pacovima: u prvoj fazi, u kavez s pacovima su stavili merdevine koje vode do hrane, ali penjanje izaziva elektrošok SVIM pacovima u kavezu. Oni su brzo naučili da ne smeju da se tamo penju. U drugoj fazi, zamenili bi jednog pacova novim, koji bi probao da se popne, a ostali su ga agresivno napadali i sprečavali, dok se i on ne bi odvikao. Tako su menjali jednog po jednog pacova, sve dok nisu zamenili sve. Zatim su isključili elektrošok, ali i dalje se više niko nije penjao...

    Tako nastaje kultura...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna