Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Na plažu u večernjoj toaleti

Drugu godinu zaredom umetnička grupa Improv Everywhere organizovala je odlazak na plažu u večernjim odelima i otmenim haljinama. Izlet je, kao i uvek, u potpunosti uspeo.

Prave bunker za snimanje pornića

Produkcijska kuća "Pink Visual" počela je da gradi podzemno sklonište u kom će posle smaka sveta 21. decembra 2012. moći da nastave da snimaju filmove za odrasle, piše Foks.

Konan Varvarin "profesor" na koledžu

Nepoznata osoba upala je na sajt koledža Triniti u Dablinu i među biografije profesora postavila "novog zaposlenog" - profil Konana Varvarina, sa sve slikom Arnolda Švarcenegera.

Iznajmljuju koze za borbu protiv korova

Stanovnici i kompanije u američkom gradu Portlandu u iskorenjivanju šiblja kupine, bršljana i korova u gradu koriste efikasno rešenje koje se ne oslanja na hemikalije - koze.

U Nigeriji panika zbog sms poruke

Telefonski poziv vas ne može ubiti, poručile su nigerijske vlasti sunarodnicima, pošto u toj zemlji poslednjih dana cirkuliše sms poruka kojom se Nigerijci upozoravaju da će umreti ako se jave na poziv sa broja 09141.

FOTO: Ima nokte duge tri metra

Kris Valton iz Las Vegasa je 18 godina negovala svoje nokte, što joj se i isplatilo ove sedmice kada je uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa sada najdužim noktima na svetu.

Najveća čokolada na svetu

Kompanija "World's Finest Chocolate" napravila je čokoladu visoku 91 centimetar i dugu 6,4 metra i tako oborila Ginisov rekord.

Promenila pol pa zatrudnela

Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju.

Zlato na Zemlju stiglo iz svemira

I dok cena zlata obara nove rekorde, istraživači Univerziteta u Bristolu otkrivaju da je ono na Zemlju stiglo iz svemira, zajedno sa kišom meteorita.