Promenila pol pa zatrudnela

Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju.
Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju. Taj mladi čovek, rođen kao žensko, prvi je Izraelac koji je posle promene pola ostao trudan, jer je ostavio reproduktivne organe. On živi u braku sa muškarcem i u sedmom je mesecu trudnoće.                  

"Svi smo bili u šoku", rekao je jedan pacijent koji je bio u odeljenju. "Izgledao je kao muškarac u svakom pogledu i tražio je da mu se medicinsko osoblje obraća kao muškarcu", naveo je pacijent. Trudni čovek, koji navodno ima i špicastu bradu, tražio je da njegov identitet ostane tajna. On uzima hormone kako bi izgledao muževnije.

Pre tri godine podvrgao se uklanjanju grudi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je odlučio da svoje reproduktivne organe ostavi nedirnute i tako je otvorio put trenutnoj trudnoći. Njegovi prijatelji kažu da se često javlja dobrovljno da pomogne tinejdžerima koji su zbunjeni zbog svog seksualnog identiteta i orijentacije. Nakon lekarskog pregleda, trudni muškarac je puštan iz bolnice jer su, kako se čini, lekari zaključili da njegova trudnoća teče po planu.
  • VladimirR

    13.09.2011 12:42
    A ko ce njemu/njoj pomoci?
    "da pomogne tinejdžerima koji su zbunjeni zbog svog seksualnog identiteta i orijentacije"

    Hm... Pomaze drugima? A sta je on-a bila, muski homosekualac zarobljen u zenskom heteroseksualnom telu, koji voli muske homoseksualce? Vrtoglavo... :D Ako sebe konta, onda je definitivno strucan-a za tu problematiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.