Biznis forum na Kopaoniku od 8. do 10. marta

Biznis forum na Kopaoniku, najveći skup te vrste u regionu, koji godinama unazad okuplja ekonomsku i političku elitu iz Srbije i sveta, biće održan od 8. marta do 10. marta.

Tema ovogodišnjeg biznis foruma biće "Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: Kako sanirati pukotine u sistemu".

Premijer Aleksandar Vučić, prema planu, prvog dana imaće uvodno izlaganje na temu "Strategijska analiza pozicije Srbije i perspektiva oporavka". Prisustvo su potvrdili mnogi ministri, poput Zorane Mihajlović, Kori Udovički, Dušana Vujovića, Aleksandra Antića, Željka Sertića, Srdjana Verbića, te predstavnici diplomatskog kora u Beogradu.

Na panelima će govoriti i predstavnici istaknutih medjunarodnih finansijskih institucija poput MMF-a, Svetske banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropske investicione banke, ali i menadžeri kompanija i priznati ekonomisti.

Autor: Tanjug

  • mile

    17.02.2016 20:09
    Premijer propale drzave okruzen tajkunima i bankarima drzace predavanja o tome kako je potrebno vredno i puno da radimo kako bi nam bilo bolje.
  • Mrki

    16.02.2016 09:20
    Ski vikend
    Kao i svake godine nasi eminentni strucnjaci ce o trosku poreskih obveznija otici da se nadisu cistog vazduha a mozda i da se spuste niz Karaman ako bude snega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.