Miodragu Kostiću zahvalnica Slovenije

Ambasador Slovenije Vladimir Gasparič je na večerašnjem prijemu u Beogradu povodom 25. godišnjice nezavisnosti Slovenije, uručio predsedniku fire "MK Group" Miodragu Kostiću zahvalnicu za saradnju i poverenje u razvoju privrednih odnosa između Srbije i Slovenije.

"Priznanje Ambasade Slovenije u Srbiji prihvatam sa zahvalnošću i ponosom. Slovenija je za ovih 25 godina uspela da pređe izuzetan put, vredan poštovanja i priznanja", kazao je Kostić.

Istakao je da mu je drago što je "baš on prepoznat kao kreator dobrog poslovnog okruženja između dve zemlje" i ocenio da dve zemlje, "sa svojim uspešnim preduzećima, imaju još veći i značajniji potencijal u jačanju privrednih odnosa".
 
Zahvalnica je uručena i počasnom konzulu Slovenije u Srbiji Rajku Mariću.
 
Prijemu povodom Dana nezavisnosti Slovenije su prisustvovali i predstavnici Vlade, diplomatskog kora, političkog, kulturnog i javnog života Srbije. 
  • Ložač

    27.06.2016 22:27
    Nisam znao da se za izdaju dodeljuje nagrada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.