Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije

Nemačko-srpska privredna komora, predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), Privredna komora Srbije i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) objavili su poziv srpskim privrednicima da konkurišu za posao dobavljača za nemačke kompanije.
Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije
Foto: Pixabay
Taj poziv je u okviru projekta "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana", koji Nemačko-srpska privredna komora već treću godinu sprovodi sa ciljem da srpskim privrednicima pruži šansu da prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište.
 
Nemačke kompanije koje traže dobavljače roba i usluga u zemljama Zapadnog Balkana organizovaće 31. maja u Beogradu sastanak sa predstavnicima firmi iz Srbije i regiona. Prethodnih godina takvi skupovi su bili organizovani u Minhenu i Dortmundu.
 
Nemačke kompanije koje traže dobavljače su pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, proizvođači delova za autoindustriju, zatim iz sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, a manji broj firmi iz elektro i elektronskog sektora.
 
Sve informacije o prijavi nalaze se na sajtu Nemačko-srpske privredne komore i Privredne komore Srbije. Rok za dostavljanje prijava je 25. april.
  • NS49

    13.04.2017 20:57
    Ovi što se svaki dan šetaju i protestvuju neka se late posla pa eto neka izvoze. Švabe pošteni plaćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.