Više od tri miliona prijavljenih za novčanu pomoć od 60 evra

Više od tri miliona građana prijavilo se za novčanu pomoć od 60 evra, koje dodeljuje država.
Više od tri miliona prijavljenih za novčanu pomoć od 60 evra
Foto: 021.rs
"Ovog jutra smo prešli broj od tri miliona prijavljenih za novčanu pomoć u iznosu od 30+30 evra. Do 10 časova se prijavilo 3.002.159 gradjana", napisao je ministar finansija Siniša Mali na Instagramu.
 
On je naveo da će od sutra biti omogućeno i prijavljivanje putem telefona, pozvavši građane da to učine putem portala Uprave za trezor na ili telefonski putem kontakt centra.
 
Više o tome kako da se prijavite za ovu novčanu pomoć pročitajte na OVOM LINKU.
  • Eh

    04.05.2021 17:09
    Ajde ne pravite se blesavi, da smo zapadna Evropa prijavilo bi se 80+ % za lovu a u Izraelu 95%.
    Prestanite da glumite budale svako normalan će se prijaviti makar da kupi detetu čokoladu i to nema nikakve veze sa siromaštvom ili bilo čim drugim.
  • Dragan

    04.05.2021 17:02
    Eh
    Kovi dodatak je 200 evra u Hrvatskoj.Ne ptimaju je oni koji imaju prihod veći od proseka.Primili su i uskršnicu,a krajem godine redovno primaju boźičnicu.
  • R

    04.05.2021 15:38
    @@@
    Daste normalan narod uzeli bi svoj zivot u svoje ruke i rasterali o u SNS bagru!!! Umesto sto grcevito sa zebnjom,cekate ovo ponizavanje! Ako ste vi izgubili,dostojanstvo nedozvolite da vasa deca i unuci,propadaju jos gore!!!! Cuj odgovore uzimamo nase eeee stvarno ste pukli...penzije su vase privatno,vlasnistvo i niko nema prava to da dira a kamoli da smanjuje! Tragedija ove nacije! BRUKA i SRAMOTA...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.