Zbog bombe iz Drugog svetskog rata, evakuisan deo Londona

Gotovo dva metra dugačka i 450 kilograma bomba iz Drugog svetskog rata pronađena je danas na jednom londonskom gradilištu.
Gotovo dva metra dugačka i 450 kilograma bomba iz Drugog svetskog rata pronađena je danas na jednom londonskom gradilištu.

Eksperti tvrde da će za osiguranje područja trebati dosta vremena, a policija i civilna zaštita organizovali su evakuaciju kuća i stanova u krugu od 400 metara od mesta pronalaska bombe. Veliki deo južnog Londona potpuno je zatvoren za saobraćaj, a to je uzrokovalo velike gužve u samom centru glavnog grada Engleske.

Policija šireg područja grada je u saopštenju za javnost rekla da bomba predstavlja pretnju i da bi njeno uklanjanje moglo da predstavlja izuzetan problem.

  • pamti

    23.03.2015 22:11
    pa vrati
    a,da ja vas pitam...koliko ima 'njihovih' kod nas???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet