Šest poginulih u padu helikoptera u Rusiji

U padu helikoptera Mil Mi-8 na dalekom istoku Rusije danas je poginulo najmanje šestoro ljudi, saopštila je ruska agencija za vazduhoplovstvo "Rosavijacija".

U padu helikoptera Mil Mi-8 na dalekom istoku Rusije danas je poginulo najmanje šestoro ljudi, saopštila je ruska agencija za vazduhoplovstvo "Rosavijacija".

U helikopteru aviokompanije "Vostok" nalazilo se 13 putnika i tri člana posade. Letelica je trebalo da stigne na svoju destinaciju u 9.20 sati po srednjeevropskom vremenu, ali pošto posada nije komunicirala sa nadležnim vlastima, u potragu za nestalim helikopterom su poslati avion Antonov-26 i dva helikoptera Mi-8.

Kapetan helikoptera je kasnije uspeo da se javi svojoj kompaniji i prijavio je da je letelica pala tri kilometra pre svog odredišta i potonula. Prema preliminarnim informacijama, pad su preživela tri člana posade i sedam putnika, dok je šest putnika poginulo.

Spasilačke službe još nisu uspele da stignu do mesta nesreće zbog guste magle.

  • 15.08.2015 13:24
    Siguran sam da ce rusi traziti ostavku liliputina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet