VIDEO: Sin milionera zapalio "ferari" jer mu je dosadio

Sin milionera iz Švajcarske zapalio je svoj automobil kako bi kupio novi, piše Inšurens biznis Amerika.
Sin milionera iz Švajcarske zapalio je svoj automobil kako bi kupio novi, piše Inšurens biznis Amerika.

Devetnaestogodišnjak koji je vozio stari model "ferari 458 Italija", vrednosti 245 hiljada evra davno je maštao o novom modelu.

Otac mu je davao mesečno samo 10 hiljada dolara, pa bi za nova kola trebalo da šteti nekoliko godina, a tražiti veliku svotu od roditelja bilo bi rizično.

Ne razmišljajući mnogo, mladić je krenuo u krajnost: odlučio je da zapali automobil i dobije osiguranje.

U tu svrhu unajmio je dve osobe, obećavši im po 15 hiljada dolara. Svoj stari automobil je ostavio pored javne zgrade u bavarskom gradu i sakrio se, nakon čega je automobil zapaljen.

Međutim, događaji su zatim krenuli u neželjenom pravcu. Mladić nije predvideo sve sitnice i kamera je snimila pripreme. Štaviše, njegove SMS poruke je pročitala policija.

Sada će autor "zločina-veka" morati nekoliko meseci da živi bez novca —  da plati kaznu od 32 hiljade evra. Ipak, neće morati da ide pešice: student ima još 14 automobila u svom voznom parku, među kojima je i jedan lambordžini.
  • Dopuna

    16.08.2015 22:37
    Ostavio je kola ispred javne kuće, a ne javne zgrade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet