Unuka Morgana Frimena ubijena u Njujorku, ubica vikao "izađite đavoli"

Unuka američkog glumca Morgana Frimana nađena je noćas izbodena na smrt na ulici na Menhetnu u Njujorku.
Unuka američkog glumca Morgana Frimana nađena je noćas izbodena na smrt na ulici na Menhetnu u Njujorku.

Policajci su oko tri sata posle ponoći dobili poziv za pomoć, a zatim su našli Edinu Hajns (33), sa višestrukim ubodnim ranama na grudima.

Policija je uhapsila glumca Lamara Davenporta (30) zbog sumnje da je Edenu na ulici izbo nožem uzvikujući "Isterujem te đavole u ime Isusa Hrista". Stanari okolnih kuća tvrde da su čuli muškarca koji viče "Hrist je rođen", a potom ženu koja vrišti. Kada su istrčali iz kuće da vide šta se događa unuka Morgana Frimena je ležala u lokvi krvi dok je Davenport stajao iznad nje i vikao "izađite đavoli".

Prijatelji Davenporta kažu da je u subotu veče izašao sa Edenom na večeru i da je baš bio srećan zbog njihovog susreta jer se nisu dugo videli.

Glumac Morgan Friman je naveo da "svet nikada neće spoznati njenu umetničku veštinu i talenat i koliko je imala da ponudi". Hajnsova je studirala glumu i bila je uključena u podučavanje gradske omladine.

Edena Hajns, inače, nije u krvnom srodstvu sa poznatim glumcem. Ona je unuka Morganove prve suprege Dženet Er Bredšo, ali je sa poznatim glumcem imala prisan odnos.
Njena majka je usvojena ćerka Frimana i njegove prve supruge Dženet Ader Bredšou.

  • Sloven

    17.08.2015 12:51
    hriscanstvo
    Da je to ucinio u ime islama dobio bi po nosu ceo muslimanski svet, ovako ce biti proglasen ludakom i nikom nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet