U požaru u Sheveningenu, jedna osoba stradala

Jedan zatvorenik je stradao u požaru koji je izbio u okviru pritvorske jedinice u Sheveningenu.
Advokat Radovana Karadžića objasnio je da je požar izbio u delu zatvora u kom se nalaze holandski zatvorenici, a koji nema veze sa haškim pritvorenicima iz bivše Jugoslavije. Kako javljaju holandski mediji, požar je izbio u psihijatrijskom odeljenju pritvorske jedinice u okviru kompleksa.
 
Goran Petronijević, branilac Radovana Karadžića, objašnjava da se u psihijatrijskom odeljenju zatvora u Sheveningenu nalaze holandski zatvorenici i da taj deo opšteg holandskog zatvora nema veze sa haškim pritvorenicima. "Ti kompleksi su odeljeni zidom", kazao je Petronijević i dodao da u odeljenju gde su haški pritvorenici nema bolničkih prostorija.
 
Identitet nastradalog zatvorenika još uvek nije poznat, a kako javljaju holandski mediji, preostalih 12 zatvorenika sa tog odeljenja su evakuisani.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.