Tramp želi providan zid na granici sa Meksikom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da želi da zid na granici sa Meksikom bude providan i da na njemu budu postavljeni solarni paneli.
Objašnjavajući svoje zamisli o izgledu zida, Tramp je rekao da se ne šali kada govori o solarnim panelima, jer bi to moglo potencijalno da pokrije deo troškova.
 
Govoreći o potrebi da zid bude proziran, američki predsednik je objasnio da se mora videti šta se dogadja sa druge strane.
 
- Daću vam jedan primer. Koliko god to zvuči strašno, kada recimo bacaju velike džakove droge preko zida, ako se sa druge strane nalaze ljudi, a vi ih ne vidite - onda vam na glavu padne džak težak 80 kilograma i gotovi ste. Zato je neophodno da može da se vidi kroz zid, koliko god to čudno zvuči. Ali zato imamo neke odlične dizajne - naveo je Tramp.
  • Trampe srbine

    16.07.2017 06:27
    Ne zaboravite da je u nezvaničnom glasanju u SRB Tramp dobio 95% glasova.Solarna elektrana zid je njegova inovacija, mnogo elegantnija od one sa bodljikavom žicom i strujom za krave na madžarskoj granici.Fake priče sa džakovima sa drogom su smešne.Mexikaneri već idu pacovskim tunelima ispod.
  • ntn

    15.07.2017 21:02
    Hmm...
    Pre će biti 80 lb(funti). Ali naš Tanjug...
  • Kiza

    15.07.2017 16:29
    kanal do Egejskog mora
    Ovaj je kralj. Dzak od 80kd pun droge da nekom padne na glavu. J.b.te. Samo da ne bude rata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet