Grčka će srušiti hiljade ilegalnih objekata

Grčka će srušiti na hiljade ilegalnih objekata, izjavio je grčki premijer Aleksis Cipras.
On je to izjavio nakon što je ocenjeno da su ilegalno sagrađeni objekti doveli do toga da su mnogi ljudi bili blokirani ili zarobljeni tokom velikog požara 23. jula. Cipras, čija vlada je optužena da je u dramatičnoj situaciji delovala sporo, izjavio je da će rušenje 3.200 zgrada početi odmah u regionu Atike, koji uključuje i područje Atine. 
 
"Isto će se desiti i sa ostatkom Grčke", rekao je Cipras. 
 
Grčki premijer je to izjavio na sastanku sa ministrima i regionalnim zvaničnicima u Lavionu, gradu na oko 50 kilometara udaljenom od oblasti koja je izgorela u požarima. Obećao je i da će stručnjaci ispitati sve aspekte nedavnih požara. 
 
U požarima 23. jula poginula je najmanje 91 osoba.
  • Petko

    08.08.2018 07:38
    Pusto ostrvo
    Sa ovakvim stavom,nece ovaj jos dugo. Nemaju snage da se izbore sa mafijom u gradjevini, pa ce sad praviti predstavu za javnost. Nista bolje nego kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet