Ubica se zaljubio u svoju žrtvu

Nesvakidašnja priča stiže nam iz Brazila. Plaćeni ubica nije ubio svoju žrtvu jer se zaljubio u nju.
Nesvakidašnja priča stiže nam iz Brazila. Plaćeni ubica nije ubio svoju žrtvu jer se zaljubio u nju.

Plaćeni ubica iscenirao je smrt svoje žrtve nakon što se u nju zaljubio, javlja Dejli Mejl. Ubica Karlos Roberto de Hesus, iz Brazila, trebalo je da ubije Iranildes Akuiar Araujo. Za to ga je unajmila Maria Nilza Simones, koja je bila uverena da je Iranildes ljubavnica njenog muža.

U trenutku kada je trebao da izvrši ubistvo Hesus je poklekao i priznao ceo plan.  Tada je odlučio da pomogne svojoj novoj ljubavi pa je uzeo kečap kako bi iscenirao njenu smrt.

Par je na taj način odlučio da naplati ubistvo bez da iko nastrada. Hesus je strgao majicu svoje navodne žrtve, premazao je kečapom, a pod ruku joj gurnuo mačetu. Sve je trebalo da izgleda kao da je Iranildes ubijena ubodom oštrice.  'Žrtvu' je fotografisao i poslao fotografiju Mariji, kako bi ona uplatila novac.

Plan je bio savršen, sve do trenutka dok naručiteljica nije tri dana kasnije slučajno ugledala ubicu kako se ljubi sa svojom navodnom žrtvom. Pojurila je u policijsku stanicu i optužila Hesusa za iznudu novca. Taj potez joj se obio o glavu, jer je par inspektorima tada otkrio što je trebalo da se desi.

Ubica i 'žrtva' će se pred sudom naći zbog optužbi za iznudu, a naručiteljica će morati da opravda svoje pretnje smrću.

Ono što mnogima nije jasno je kako to da Maria nije videla da se mačeta nalazi Iranildes pod rukom?
  • mimi

    25.09.2011 10:01
    spanska serija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.