Premijer RS u kafanu ide helikopterom

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić helikopterom je sleteo ispred kafane u Skender-Vakufu, pokraj Banjaluke.
Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić helikopterom je sleteo ispred kafane u Skender-Vakufu, pokraj Banjaluke.

U vreme kada se obični građani bore kako da prežive, pojedini političari u BiH uživaju i troše nemilice budžetski novac. Naime, "Gazela" kojom je Džombić došao pred kafanu za sat leta troši 180 litara kerozina, a jedan litar košta oko tri konvertibilne marke.

Međutim, to je najjeftinija stavka u letovima. Jednostavnom računicom dolazi se do podatka da za sat leta ovakve letelice imaju do 4.000 KM ukupnih troškova.

Dok su iz pravca Travnika i Banjaluke u taj objekat dolazila službena vozila s uključenim rotacionim svetlima, jedino je premijer stigao helikopterom. Taj restoran, inače, je udaljen svega sat vremena vožnje automobilom od Banjaluke.

  • 22.06.2012 15:56
    sreca sto je RS tako mala

    inace bi najverovatnije u doleteo u MIG-u

    ili mozda covek zeli da u trajnom secanju ostane kako se dolslo do RS
  • Y

    22.06.2012 01:09
    Pitala raja hodžu...
    ...šta je to demokratija. On se malo zamisli, pa im objasni ovako: "Demokratija - to je kad se ja popnem na minaret i imam prava da se odatle popišam na vas dolje. A onda svi vi imate prava popišat' mene na minaretu."
  • LimanacNS

    21.06.2012 20:11
    Stil
    Čovek jednostavno ima stila. Jer... Najslađe je trošiti novce koje nisi zaradio. Neka mu fakturišu let. Može i u 6 mesečnih rata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet