SAD: Tinejdžer ubio celu porodicu

Američka javnost šokirana je još jednim slučajem brutalnih ubistava, a motivi zbog kojih je 15-godišnjak ubio roditelje, brata i dve sestre još se istražuju.

Američka javnost šokirana je još jednim slučajem brutalnih ubistava, a motivi zbog kojih je 15-godišnjak ubio roditelje, brata i dve sestre još se istražuju.

Petnaestogodišnji dečak osumnjičen je da je u subotu uveče u Novom Meksiku vatrenim oružjem ubio svoje roditelje, dve sestre i brata. On je trenutno u pritvoru i policija pokušava da utvrdi šta je bio motiv tog petostrukog ubistva, saopšteno je danas.

Osumnjičeni je uhapšen juče, a identitet ubijenih utvrđen je tek kasno sinoć. Prema saopštenju policije, žrtve su Greg Griego (51), njegova žena Sara (40), njihov devetogodošnji sin Zefanija i ćerke Žael i Angelina stare pet, odnosno dve godine.

Pošto je osumnjičeni maloletan, policija nije navela njegovo ime, ali je saopšteno da je on sin Grega i Sare Griego. Utvrđeno je da je na svaku žrtvu ispaljeno više metaka, a u kući u kojoj su ubijeni nađeno je nekoliko komada oružja, uključujući poluautomatsku pušku, čiji će vlasnik biti utvrđen istragom.

  • pawlle

    21.01.2013 17:06
    koji je qrac ovim ljudima?????????
  • Бачванин

    21.01.2013 12:15
    ..нови Мајкл Мајерс (филм Ноћ вештица)само овај пут не филмски већ прави убица...на жалост...
  • 21.01.2013 08:59
    Samo u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet