Isekao suprugu nožem zbog praznične kupovine

Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnoj kupovini, javljaju Vesti.rs.
Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnoj kupovini, javljaju Vesti.rs.

Očevici kažu da je 15 centimetara dugim nožem ubadao i sekao ženu koja je bežala po garaži, a kada je primetio prolaznike, ugurao ju je u kola. Međutim, čim se automobil zaustavio, uspela je da pobegne nakratko, dok je nije opet stigao i nastavio da seče. Čovek je odustao kada se povećao broj očevidaca i pobegao kolima iz garaže, ali ga je policija stigla u blizini sledećeg šoping centra. Tokom saslušanja je priznao da je napao ženu, ali tvrdi da nije imao nameru da je ubije.

Žena je hitno operisana i sada je van životne opasnosti.

Bračni par živi u Austriji već 11 godina i sukobi u vezi sa novcem su uobičajeni za njih, pa je suprug već imao zabranu prilaska zajedničkom stanu, što je bio razlog njihovog susreta u šoping centru.

  • rada

    28.12.2013 10:43
    Kod nas nije bas na takav nacin,ali su svadje po svaki dan oko toga koliko sta kosta I koliko se dnevno potrosi za hranu. Kako cujem od ostalih ljudi , bez 1000 din. dnevno za prodavnicu,ne moze da se prodje.A,sada jos I praznici...kriza je ogromna kod svih!
  • Mile NS

    27.12.2013 18:47
    sramota šta sve Zemljom gamiže
    kakav jadnik! Žao mi je što postoje takvi "ljudi" kao što je on. Jedna velika NULA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).