Ukrajinska vojska granatira Slavjansk

Ukrajinska vojska nastavila je da gađa Slavjansk na istoku zemlje, a nad gradom su uočeni i ukrajinski borbeni avioni, izjavio je predstavnik proruskih snaga.
Ukrajinska vojska nastavila je da gađa Slavjansk na istoku zemlje, a nad gradom su uočeni i ukrajinski borbeni avioni, izjavio je predstavnik proruskih snaga.

"Narodni gradonačelnik" Slavjanska Vjaćeslav Ponomarjov je izneo da je u jutrošnjim napadima na taj grad poginuo jedan civil, a udari ukrajinske vojske su najviše usmereni na centar grada, kao i na selo Semenjovka.

Pored Slavjanska, borbe su se tokom noći odvijale i desetak kilometara dalje, u Kramatorsku, posebno na lokalnom aerodromu.

Prema najnovijim izveštajima, trojica pripadnika proruskih snaga su poginula u selu Jasnohirka, u predgradju Kramatorska, pošto je ukrajinska vojska granatom pogodila automobil u kojem su se oni nalazili.

  • Jokohamac iz Osake

    04.06.2014 22:26
    @Branko
    Vukovar smo uništili za k**čevo zdravlje, a u Sarajevu smo pobili 3.000 dece - za babino brašno.
    (Ajd, o srebreničkoj svinjariji drugi put.)
  • Branko

    03.06.2014 07:35
    Posteno
    Tako i treba, nije to ni Vukovar ni Sarajevo pa da ih zalimo ili osudjujemo napadace zbog preterane upotrebe sile, ubijanja civila itd..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.