Satima bili zaglavljeni na rolerkosteru

Vatrogasna brigada radila je celo nedeljno poslepodne kako bi spasila 24 osobe koje su ostale zaglavljene na rolerkosteru u Siks Flegs zabavnom parku u Merilendu.
Vatrogasna brigada radila je celo nedeljno poslepodne kako bi spasila 24 osobe koje su ostale zaglavljene na rolerkosteru u Siks Flegs zabavnom parku u Merilendu.

Rolerkoster se zaustavio na 22 metra visine pri brzini od 96 kilometara na sat.

Srećom, niko nije povređen, a tehničari još ne znaju uzrok kvara na jednoj od krivina. Osoblje parka donelo je kišobrane, vodu i hranu zaglavljenim osobama.

""Joker's Jinx Coaster" će ostati zatvoren dok park ne sprovede potpunu istragu, iako osoblje i tehničari tvrde da je mašina sigurna za rad", saopšteno je iz uprave parka.

Ovaj zabavni sadržaj testiran je na dnevnoj bazi od 1999. godine i niko od zaposlenih ne zna šta bi mogao biti uzrok kvara.

  • 11.08.2014 12:59
    Juče, nedelja, pun mesec, supermesec. U mojoj okolini i meni bliskim ljudima su se dešavale neobične stvari, sa automobilima, nekim aparatima i sl. A Mesec je zajednički za sve nas koji živimo na planeti Zemlji, samo u različito doba dana(noći). Ko zna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet