Umro jer mu je vibrator pet dana bio zaglavljen u telu

Jedan je 50-godišnjak umro jer mu se vibrator zaglavio u telu, a bilo mu je neugodno da potraži pomoć.
Jedan je 50-godišnjak umro jer mu se vibrator zaglavio u telu, a bilo mu je neugodno da potraži pomoć.

Najdžel Vilis, nije mogao da izvadi seksualno pomagalo pet dana pa je ležao na kauču u kući koju deli s majkom, u južnom Londonu. Osećao se loše, slabo i nije mogao da se kreće.

Vilis, inače dijabetičar, otišao je u bolnicu na nagovor prijatelja. Čim je došao primili su ga na odeljenje intezivne nege i operisali. Hirurzi su uspeli da uklone vibrator koji je otišao prilično duboko. Iako je operacija uspela, Vilis je preminuo. Razlog tome bilo je otkazivanje organa, sepsa i problemi s crevima.

Vilis je bio nezaposlen, a brinuo se za bolesnu majku s kojom je živeo.

  • 14.08.2014 07:35
    Jeste li culi ? :)
  • Osoba M

    14.08.2014 07:24
    Covek je brinuo o bolesnoj majci, nezaposlen, ko zna kako se snalazio. Njegovi seksualni afiniteti ne bi trebali, niti smeli, da vas zanimaju. Ili vise ne vazi ni ono sto ste tako mnogo propagirali "neka rade sta hoce, ali u svoja 4 zida".
  • srdjan

    14.08.2014 06:52
    U grlu se zaglavio :P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet