Bebi dali metamfetamin da prestane da plače

Slovacima Silviji i Miroslavu Strnadovu preti zatvor nakon što su svojoj bebi dali metamfetamin kako bi prestala da plače.
Slovacima Silviji i Miroslavu Strnadovu preti zatvor nakon što su svojoj bebi dali metamfetamin kako bi prestala da plače.

Mladi roditelji uhapšeni su nakon što su se sa bebom dovezli u bolnicu. Dete je pretrpelo veliko oštećenje mozga i proglašeno je klinički mrtvo.

"Došli su u čekaonicu sa bebom koja je bila bez svesti i zahtevali da vide lekara", rekla je portparolka bolnice u slovačkom Prievidžu.

Kada su lekari pregledali četveromesečnu bebu zaključili su da je oštećenje mozga veliko, a dete je priključeno na aparate za održavanje života. Šanse da dete preživi su minimalne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet