Dvogodišnjak se upucao očevim pištoljem

Dvogodišnji dečak je pronađen mrtav nakon što je pištolj koji se nalazio u kolima njegovog oca slučajno opalio, a policija smatra da je reč o nesrećanom slučaju.
Dvogodišnji dečak je pronađen mrtav nakon što je pištolj koji se nalazio u kolima njegovog oca slučajno opalio, a policija smatra da je reč o nesrećanom slučaju.

Kejleb Als je proglašen mrtvim u bolnici u Floridi u sredu popodne, saopšteno je iz kabineta šerifa iz regiona.

Otac je ostavio pištolj u kutiji ispred suvozačkog mesta, a dečak ga je pronašao dok je porodica bila okupirana selidbom, saznaje policija.

"Kejleb je bio sâm u kolima kada je porodica čula glasan pucanj. Roditelji su odmah požurili ka vozilu. Majka, Kristina Nigro, je pokušala da ukase prvu pomoć dok su ostali članovi porodice zvali 911", navedeno je u izveštaju policije.

Kejleb je prebačen u Triniti bolnicu ambulantim kolima zbog povreda opasnih po život a smrt je konstatovana u bolnici.

"Desilo se da dvogodišnji dečak nađe pištolj, podigne ga, okrene ga ka sebi i puca sebi direktno u grudi. Istraga je u toku. Ne mislim da iko može da kazni roditelje više nego što su sada kažnjeni", rekao je šerif Bob Galtijeri.

Sličan slučaj desio se decembra prošle godine kada je dvogodišnji sin izvadio pištolj iz majčine torbe i usmrtio je.

  • Roditelj

    24.01.2015 08:19
    Vaspitanje
    Očigledno je da je malac raspušten, od vremena kad je prohodao, jer ga vaspitavaju roditelji koji su haotični. Ima takvih slučajeva i kod nas. Mamlaz od oca je ostavio metak u cevi i otkočeno oružje. I taj šerif je mamlaz, suditi roditeljima, jer će tako ubiti i drugo dete, još više kao primer drugim mamlazima. Moja deca ni viljušku nisu smeli da uzmu bez nadzora.
  • ma deli

    23.01.2015 17:08
    narodu
    oruzje,da se brani,a posledice neka bog plati
  • 99

    23.01.2015 15:17
    Gde su?
    Gde su sad dusebriznici da nam objasne kako država treba da pusti slobodnu nabavku i nosenje oruzja kao u SAD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet