Pronađen trup "Er Azije" i još četiri tela

Indonežanski ronioci dospeli su do trupa aviona malezijske komanije "Er Azija", koji se krajem prošlog meseca srušio u Javansko more, i izvukli su tela još četiri žrtve ove nesreće.
Indonežanski ronioci dospeli su do trupa aviona malezijske komanije "Er Azija", koji se krajem prošlog meseca srušio u Javansko more, i izvukli su tela još četiri žrtve ove nesreće.

Koordinator operacije S. B. Suprijadi rekao je da su ronioci jutros doprli do trupa aviona, ali nisu mogli da uđu unutra zbog mnoštva kablova i krša.

Prošle nedelje je jedan vojni brod uočio ostatke aviona "erbas A320-200" na morskom dnu i otad ronioci pokušavaju da dopru do njih, ali su ih loše vremenske prilike u tome sprečavale. Zvaničnici veruju da je većina žrtava još uvek u trupu aviona, a četiri danas pronađena tela su bila u kršu pored njega.

Dosad su ukupno pronađena tela 63 žrtve, od kojih šest juče. Neka od njih su još uvek bila privezana za avionska sedišta. Prošle nedelje je pronađena i crna kutija srušenog aviona čiji sadržaj trenutno istražuju stručnjaci.

Avion sa 162 putnika i članova posade, koji je bio na letu od indonežanskog grada Surabaje do Singapura, srušio se 28. decembra po olujnom nevremenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet