Identifikovani svi narko dileri masovne tuče i pucnjave u vojvode Mišića

Svi učesnici jučerašnjeg obračuna u Ulici vojvode Mišića kada je jedna osoba ranjena hicem iz pištolja, identifikovani su.
Svi učesnici jučerašnjeg obračuna u Ulici vojvode Mišića kada je jedna osoba ranjena hicem iz pištolja, identifikovani su.

Svi su stari znanci policije, a neki koji se mogu dovesti u vezu sa ovim incidentom su još sinoć privedeni na razgovor u službene prostorije.

Obračun je izbio između momaka koji se bave dilovanjem droge, a njihove međusobne obračune pojedini mediji pokrivaju izgovorima da su u pitanju razračunavanja navijača. Ranjeni 23-godišnji Nikola S. je zadobio prostrelnu ranu butne kosti i on se oporavlja u Kliničkom centru.

Podsetimo, juče oko 17 časova, ispred zgrade sa brojem 15 u Ulici vojvode Mišića na keju došlo je do masovne tuče desetak mladića, pripadnika sukobljenih kriminalnih grupa, poznatih po krivičnim delima trgovine narkoticima i nasilnom ponašanju. Pre obračuna, neki od njih su sedeli u obližnjem kafiću na Bulevaru Mihajla Pupina, a ostali su neposredno pre njega došli iz drugih delova. Grupe su se najpre sukobile verbalno, a potom i fizički, da bi potom potegli i vatreno oružje. Ispaljeno je najmanje šest-sedam hitaca.

Tokom tuče, oni su udarali i po parkiranim automobilima pasu stanari pomislili da je eksplodirala i bomba.

  • Mastodont

    21.06.2015 17:32
    @Nislija
    Evo meni skroz odgovaraju ovi tvoji poslednji izvori, samo mi nije jasno kako ih tvoj mozak procesuje: kako si od po 5 citata "za" i "protiv" (znači, tekst je namerno pravljen ne da informiše, nego da istakne kontroverzu), ti uspeo da definitivno zaključiš da trava vodi do težih droga? Baš me zanima taj proces razmišljanja - jesi pročitao samo jednu polovinu ekrana, ili šta?
  • Nemanja

    21.06.2015 16:49
    @Nislija
    Btw, svi moji prijatelji koji koriste kanabis su uspešni, normalni, pronicljivi i prijatni ljudi. Svi do jednog. Ako su svi oko tebe koji uzmu travu tako raspali, možda bi trebalo da nađeš kvalitetnije poznanike.
  • Nemanja

    21.06.2015 16:47
    @Nislija
    Kao prvo, naravno da je prvi link, neću valjda trošiti ceo dan da edukujem nekog ko kao argument koristi tekstove verskih tezgaroša. Kao drugo, da si nastavio da čitaš posle tih 9% kod kojih izaziva zavisnost, video bi da se posledice te zavisnosti ispoljavaju u dvonedeljnim simptomima u vidu nesanice i promena u apetitu i raspoloženju, što znači da je ovaj tvoj komentar da je kanabis štetan koliko i cigarete i alkohol i da se sa njega teže skida nego s kafe notorna glupost, da ne govorimo o tome da ne postoji apsolutno NIJEDAN zabeležen smrtni slučaj uzrokovan kanabisom, kao što je slučaj sa cigaretama, alkoholom, šećerom, itd. Kao treće, u linku koji si ti sad stavio većina citata na koje se pozivaš jasno navodi da korišćenje kanabisa KOD MALOLETNIKA povećava mogućnost prelaska na teže droge: potpuno nebitno za temu, jer se podrazumeva ograničenje isto kao i kod alkohola i cigareta, koje imaju DEVASTIRAJUĆE posledice za maloletnike. Sa druge strane, svi citati koji tvrde da kanabis NE uzrokuje prelazak na teže droge sam po sebi (to su svi oni sa desne strane) su nedvosmisleni i decidni, a među njima, za razliku od ovoh levo, baš i nema službenika DEA, organizacije koja se bukvalno većinski finansira od progona korisnika kanabisa. I za kraj: http://www.021.rs/Zivot/Zdravlje/Marihuana-ne-steti-ako-se-uzima-jednom-nedeljno.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.