Vozaču pozlilo, udario u putničko vozilo i banderu

Vozaču autobusa "Beobusa" S.T. (46) na liniji 50 u Beogradu pozlilo je u 15.40 sati, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u putničko vozilo u Ustaničkoj ulici. 

Vozaču autobusa "Beobusa" S.T. (46) na liniji 50 u Beogradu pozlilo je u 15.40 sati, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u putničko vozilo u Ustaničkoj ulici.

Nakon nezgode, autobus se zaustavio tako što je udario u banderu, potvrđeno je u MUP-u. "U pitanju je autobus privatnog prevoznika Beobus "Lekon", i prema informacijama koje imamo u ovoj nezgodi nema povređenih putnika", rekli su u GSP-u.

U "Beobusu" ističu da nesrećni vozač radi u ovom udruženju više od pet godina. "Nikada do sada nije imao incident, a vozio je relativno novi autobus koji je star dve godine. Na vozilu je pričinjena manja šteta pošto je stradao samo prednji branik", kažu u "Beobusu".

U ovom udruženju naglašavaju da se udes dogodio "svega sat vremena pošto je vozač preuzeo smenu". Na liniji 50 prošlog septembra u Medakoviću vozač na ovoj trasi udario je u banderu, a povređeno je čak 14 putnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.