Oko 120 hotela i ugostiteljskih objekata deliće vaučere u Srbiji?

Ministar Rasim Ljajić očekuje da će se do sutra, kada ističe rok, prijaviti oko 120 hotela i ugostiteljskih objekata koji su spremni da prime vaučere za odmor turista.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić očekuje da će se do sutra, kada ističe rok, prijaviti oko 120 hotela i ugostiteljskih objekata koji su spremni da prime vaučere za odmor turista, što  će biti dovaljan kapacitet.

Ljajić je istakao da će nakon toga biti objavljena lista hotela i turističkih objekata gde naši građani mogu da koriste vaučere, podsetivši da je Vlada obezbedila sredstava za 100.000 ljudi, i naveo da nastavlja da učestvuje u akciji "Moja Srbija", čiji je cilj da se predstavi bogatstvo turističke ponude Srbije.

Vaučeri vrede po 5.000 dinara, ali kako podseća Ljajić, ne mogu da se koriste u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Dunav ima puno toga da ponudi, izjavio je Ljajić tokom plovide kroz Đerdapsku klisuru, organizovane za medije na Međunarodni dan Dunava. Ljajić je rekao da je Dunav u Srbiji najdublji, najširi i najuži, a Đerdapska klisura najveća i najlepša u Evropi. Prema njegovim rečima, na ovom toku je niz srednjovekovnih tvrđva, kao što su Petrovaradinska, Smederavska, Beogradska, Ram, Golubac i druge, tu su i mnogi arheloški lokaliteti, šaroliki kulturni sadržaji i bogata gastronomija.
  • LOL

    30.06.2015 07:34
    wtf
    Ko je lud da letuje u srbiji po astronomskim cenama.Prica mi covek u busu na putu za grcku kako je gledao aranzmane po banjama i u jednoj agenciji je dobio ponudu koja ga je momentalno navela da plati aranzman u Grckoj. Aranzman za dvoje odraslih i dvoje dece za deset dana sa doruckom bi ih izasao oko 1000e bez prevoza, u grckoj je uzeo mazonet(izdvojena komplet kuca)imaju veliki bazen i skoro su na samoj plazi sa sve prevozom za 500e.Ja sam bio pre tri godine na Perucackom jezeru sedam dana sam trazio ugao da slikam to prelepo jezero bez plasticnih flasa koje ga prekriju svakih par dana. Put busom me izasao skuplje nego do grcke, soba sa kuhinjom u nedovrsenoj kuci me je stajala 90 e za 7 dana. Trafika u naselju i radnjica u obliznjem selu su skupe kao da ste u nekoj metropoli.Jedino za pohvalu je simpaticna reka Godina sa svojim pastramkama gde sam svako predvece provodio sa sinom i zenom jer drugo nista nema da se vidi ni radi u okolini.Nikad vise domaci turizam ni za dz.
  • Vlada

    29.06.2015 20:28
    ...
    J*bli vas vaučeri! Sram bilo ministre i premijera na ovakvoj budalaštini.
  • 29.06.2015 19:27
    Samo da obavestim. Sezona je pocela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.