Opljačkali migrante uz pretnju gasnim pištoljem

Mađarska policija uhapsila je jednog, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su opljačkali četvoro migranata iz Sirije.
Mađarska policija uhapsila je jednog, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su opljačkali četvoro migranata iz Sirije.

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, osumnjičeni 21-godišnji Zoltan R. je zajedno sa svojim pomagačem, primio u svoj automobil četvoro migranata iz Sirije, nakon ilegalnog prelaska granice sa Srbijom, sa namerom da ih za sumu od 750 evra po čoveku preveze do Budimpešte.

Nakon toga, kako se navodi, osumnjičeni im je uz pretnju lažnim, gasnim pištoljem, oduzeo sav novac i ostavio ih u Segedinu, nakon čega su migranti slučaj prijavili policiji.

Policija je pronašla vozilo, u njemu i pištolj kojim je izvršeno ovo delo, a osumnjičenog privela i njemu je određen pritvor, dok za njegovim pomagačem i dalje traga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.