SNS: Sajt naprednjaka na meti hakera

Srpska napredna stranka saopštila je da je njen sajt srs.org.rs pod stalnim napadima hakera koji pokušavaju da ga obore ili preuzmu.

Srpska napredna stranka saopštila je da je njen sajt srs.org.rs pod stalnim napadima hakera koji pokušavaju da ga obore ili preuzmu.

"Prvi ozbiljniji napadi počeli su da se dešavaju početkom kampanje za izbore 2014. godine, dok se slabiji napadi događaju svakodnevno. Ozbiljni pokušaji rušenja učestali su od oktobra prošle godine, a u poslednje vreme su intenzivirani", navodi se u saopštenju SNS.

S obzirom na način i snagu napada, ustanovljeno je da su uložena značajna novčana sredstva kako bi se oborio sajt SNS, navode naprednjaci. Služba za informisanje SNS uključila je pojačanu zaštitu i stalnu kontrolu sajta, zbog koje korisnici moraju da sačekaju nekoliko sekundi pre nego što se sadržaj učita.

SNS je zamolio sve posetioce za strpljenje zbog otežanih okolnosti prilikom ulasaka na sajt, dodaje se u saopštenju.

  • Mara

    08.08.2015 18:27
    @Teodor Gde i nije! Ko zna da li DSS ima svog hakera? Jeste da se bliže izbori pa zbog toga se služe raznim trikovima protiv svoje konkurencije. Nije im samo SNS glavna konkurencija! Tu su i druge političke stranke koje će sigurno naći na izborima. Među političkim strankama se vodi velika bitka.
  • ptica trkačica

    08.08.2015 17:09
    Ruuušiiiiii. Sramota šta bre rade. I teba ih srušiti.
  • Mrčo

    08.08.2015 17:08
    ***
    Što ih više napadaju, naprednjaci sve jači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.