Još danas moguća prijava za vaučer za odmor u Srbiji

Rok za prijavu za vaučere za odmor u Srbiji ističe danas.
Rok za prijavu za vaučere za odmor u Srbiji ističe danas.

Akcija promocije domaćeg turizma dala je dobre rezultate pa će stoga biti nastavljena i u sledećoj godini.

Ministar turizma Rasim Ljajić nedavno je najavio da će akcija podele vaučera biti nastavljena i naredne godine i da će od 1. januara 2016. građani vaučere moći da koriste tokom cele godine. Postojeća Uredba biće promenjena tako što će biti pojednostavljene procedure za dobijanje vaučera, rekao je Ljajić.

"Verovatno ćemo povećati i obuhvat građana koji imaju pravo da koriste vaučere i već smo krenuli u pripremu promene aktuelne Uredbe", objasnio je ministar. Ljajić je naglasio da će ministarstvo nastaviti sa projektima razvoja turističke infrastrukture.

Početak prijave za vaučere bio je 6. jul od kada su građani na šalterima Pošta Srbije mogli da podnesu prijave za vaučere u vrednosti od 5.000 dinara za plaćanje smeštaja na nekoj od turističkih destinacija u Srbiji. Vlada Srbije je 18. juna usvojila Uredbu o uslovima i načinu dodele sredstava za podsticanje razvoja domaćeg turizma, koja je predviđala podelu vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima u Srbiji.

  • fred

    15.10.2015 09:22
    Vauceri za racune
    Sledece je vauceri za racune (informatike, struje, fiksni telefon itd... )umesto za godisnji koji i ovako ne znam kako da se uklopim pored toga sto je "besplatan" jer sam nezaposlen!
  • aleksandar

    15.10.2015 07:23
    Manite se deljenja vaučera. Dajte nam poslove. Omogućite nam da zaradimo. Ne treba vam vaša "milostinja" čija je cena prevelika.
  • 15.10.2015 06:56
    Pare za vaučere su od nas gradjana jer vlada nema svoje pare. Gradjane niko nije ni pitao da li odobravaju tako nešto. Ovo je čista glupost. Neko ide da odmara i još mu platiš, stvarno smešno.Sirotinju koja plaća poreze i nema dovoljno za život a kamo li za putovanje niko ništa ne pita sem "da li ste platili račune". Dokllleeeee???????????????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija