Kori Udovički ponudila ostavku, Vučić odbio

Potpredsednica Vlade Kori Udovički ponudila je ostavku premijeru Aleksandru Vučiću, koju on nije prihvatio, saznaje N1.

Potpredsednica Vlade Kori Udovički ponudila je ostavku premijeru Aleksandru Vučiću, koju on nije prihvatio, saznaje N1.

Premijer Vučić izjavio je danas da je razgovarao sa potpredsednicom Vlade, čija je sestra optužila direktora EMS Nikolu Petrovića da je tražio mito u vezi sa izgradnjom vetroparka, ali da ne želi da govori o tome. Poručio je da će neko morati da odgovara zbog te afere.

Kori Udovički je saopštila da joj je taj razgovor, kao i onaj na sednici vlade, pomogao da razume stav kolega. Ona se nada da je razgovor pomogao i njenim kolegama da razumeju njen stav, navodi se u saopštenju.

Ministarka je navela i da veruje u profesionalizam istražnih organa.

  • gorki

    07.10.2015 07:12
    Sad bi Čvarkov rekao: " U..aću se iz ovih stopa".
  • panonius

    07.10.2015 06:42
    hotel mentol
    "Kori Udovički je saopštila da joj je taj razgovor, kao i onaj na sednici vlade, pomogao da razume stav kolega. Ona se nada da je razgovor pomogao i njenim kolegama da razumeju njen stav."
    Ova kao da je skoro izašla sa neke "farme".
    Izgleda da je cela bagra tamo na nekim žešće lakšim travama. Tresla se gora a rodio se novi cirkus sa prevejanim klovnovima. E , zlatousti , gde ti je doslednost ???
  • Predragg

    06.10.2015 20:56
    Mozda bi je i prihvatio,ali ipak treba da radi bar neko ucen i pismen. Pored toga,iskreno me interesuje,ko veruje da je ikad u poslednjih 50 godina
    i jedan direktor EPSa bio posten. Krilatica nasih politicata-"Nemoj da mi nista nudis-rek`o sam ti cenu-ispod ne idem "

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija