Novosadska policija plenila narkotike širom grada

Novosadska policija pronašla je narkotike kod četiri osobe, osumnjičene za nedozvoljeno držanje opojnih droga.
Novosadska policija pronašla je narkotike kod četiri osobe, osumnjičene za nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Kod trojice Novosađana, policija je, na različitim lokacijama, pronašla marihuanu i heroin, kao i tablete sa liste psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, bez potrebne dokumentacije. U automobilu žitelja Gardinovaca policija je pronašla pet paketića marihuane.

Protiv svih će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

  • Mastodont

    08.10.2015 16:19
    Jao vidi, anonimus izveo kompletno odeljenje u šetnju - lečeni a neizlečeni alkoholičari, seksualno isfrustrirani sanjari o hulahopkama, fobičari, paranoici i uopšte paćenici, sve đuture sa svojim unutrašnjim glasovima, zato i ostavljaju po nekoliko komentara svaki. Pa vama bi najviše koristilo da zapalite jednu da se malo zalečite, ali imam nekakav osećaj da vam je hospitalizacija ipak bolji lek na duže staze.
  • Uber anonimni

    08.10.2015 14:23
    @Ostala Klijentela
    Ti se mladiću vanredno upiši i u predškolsko i školsko. Mnogo si propustio, da ne kažem zaostao si. Kriminala u prodaji itekako ima, što bi prodaja trave u rekreativne svrhe, čemu se svi vi nadate, bila oslobođena kriminala???
    Ako bi čin PRODAJE U MEDICINSKE SVRHE BIO DEkRIMINALIZOVAN, to ne znači da se tu ne bi uvukli kriminalci. I za zdravu hranu neki ne izdaju fiskalni račun, a ti veruješ u bajke. Je l' ti roditelji bili hipici, pa bi da vratiš sve u kosmičku ravnotežu i mir. O prodaji droge vama REKREATIVCIMA, ŠTO BI 'TELI PREVENTIVU neću ni da pričam.
    Nađi neki jači argument. Ovo ne pije vodu.
  • xx

    08.10.2015 14:16
    @ anonimus
    Pogotovo Vlada ,dokazani narkoman koji sebe smatra opasnim biciklistom!Mozete ga prepoznati jer nosi siledzijku, hulahopke i naravno pederusu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.