Novosadska policija uhapsila petoricu zbog droge

Policajci su otkrili u Futogu blizu kilogram i po marihuane, oko 50 grama hašiša i seme indijske konoplje kod tridesetjednogodišnjeg meštanina.

Policajci su otkrili u Futogu blizu kilogram i po marihuane, oko 50 grama hašiša i seme indijske konoplje kod tridesetjednogodišnjeg meštanina.

Pretres je urađen po naredbi sudije za prethodni postupak, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.

Za isto krivično delo tereti se dvadesetšestogodišnji Temerinac, u čijoj je kući policija pronašla četiri paketića marihuane i novac za koji pretpostavlja da je stečen prodajom narkotika. Sumnja se da je ranije, istog dana, on prodao paketić marihuane dvadesetdevetogodišnjem meštaninu protiv koga će policija podneti krivičnu prijavu.

U Novom Sadu policija je pronašla i kokain kod dvadesetdvogodišnjaka koji se tereti za neovlašćeno držanje narkotika, a kod jednog maloletnika dva paketića sa marihuanom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.