VIDEO: Izmišljena ličnost osvojila drugo mesto na izborima u Mladenovcu

Izborna lista koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević Beli zauzela je drugu poziciju u beogradskoj Opštini Mladenovac, iza liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.
Izborna lista "Beli - Samo jako - Luka Maksimović" osvojila je 21,1 odsto i u lokalnom parlamentu imaće 13 odborničkih mesta.
 
Lista "Beli – Samo jako" je počela kao parodija političkog sistema, a onda su počeli da sakupljaju potpise za kandidaturu na izborima, sakupili dvostruko više nego što je bilo potrebno i predali listu.
 
Kako su naveli, grupa građana "Beli - Samo Jako" nastala je iz potrebe sprovođenja konačne i potpune banalizacije javnog života i političkog sistema u Mladenovcu.
 
"Predstavnici smo generacije rođene u vreme uvođenja višepartijskog sistema u Srbiji, savremenici hronologije političkog besmisla ceo svoj život", poručili su oni.
 
Prema rezultatima koje je objavila agencija Ipsos stratedžik marketing, koalicija oko SNS imaće 29 odbornika, Demokratska stranka šest, SPS i JS četiri, a SDS i LDP tri. 
 
 
Autor: N1
  • evgenije

    25.04.2016 19:16
    Ovo je samo jedan od milijardu dokaza da je Srbija banana država. Nosilac liste koji ne postoji, nema ni JMBG a RIK 'ladno prihvati listu. Šta reći.
  • mrva

    25.04.2016 18:30
    čak su bolji glumci od Vođe, što nije lako biti... Nisam ih još video u ulogama sa plakanjem, mada je Vođa za to ipak neprevaziđeni talenat, mislim da bi se i tu snašli.

    https://www.youtube.com/watch?v=_I88PFP2KbQ

    Podrška!
  • Srki

    25.04.2016 17:52
    smesno i zalosno
    Ovo je smesno do bola, ali znajuci nase "korupcione" gene, uci ce u koaliciju sa nekim, neko ce da im plati za to, dobice neko javno komunalno preduzece na upravljanje, zaposlice par svojih, dace nekom neki tender uz "nadoknadu"...brzo ce ih politika iskvariti i bice kao i svi ostali, kao sto smo verovali u DOS i 5.Oktobar. Daj Boze da rade za ideju i dobrobit naroda, sve to lepo zvuci, ali sto rekao neki tata , daj Boze kcerko da se udas za princa, ali se klosari motaju "oko kuce".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.