Vučić: Jeremić je postao baba-gatara

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je drago da je bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić "postao još jedna baba-gatara u Srbiji".

Jeremić je u intervjuu za današnje izdanje lista "Blic" izjavio je da je "besmislica" da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima iduće godine u Srbiji.

"Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksnadar Vučić", rekao je Jeremić.

Vučić je danas novinarima u Vranjskoj banji kazao da nije pročitao Jeremićev intervju, da oni koji nemaju pametnija posla ,"malo nek' bace pasulj, malo karte", a da Srbija "baba-gatara ima dovoljno".

"Nisam to čitao. Samo su mi pokazali naslov, ali mi je drago da je postao još jedna baba-gatara u Srbiji. Imamo ih već mnogo, dobro je da smo dobili još jednog, nek' nastavi time da se bavi. Ja ću da se bavim razvojem Srbije, fabrikama u Srbiji, banjama u Srbiji i time kako će narod da živi bolje", kazao je Vučić.

  • Yorana

    17.10.2016 08:13
    yoyoyo@yahoo.com
    Nije gospodin ispunio svoj cilj, pa sada pametuje. Jeremic je totalno nebitna osoba u celoj prici.
  • cola

    17.10.2016 08:13
    sta reci
    Jeremic je neozbiljan zaista
  • Aleksandar

    17.10.2016 07:55
    Opozicija
    Pa ovi iz opozicije i nemaju pametnija posla,niko ih više ne zarezuje pa pokušavaju da se medijski eksponiraju lupetajući gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.