Nišlija uhapšen na Malti zbog nelegalnog bureka

Policija na Malti uhapsila je Nišliju (37) zbog ilegalne prodaje bureka, prenosi portal "Tajms of Malta".

Uhapšeni je priznao da je ilegalno boravio na Malti zahvaljujući falsifikovanoj bugarskoj ličnoj karti. Pored toga, on je optužen i da nije prijavio svoj biznis.

Ipak, iako je policija za ilegalan posao saznala na osnovu intervjua koji je Nišlija dao medijima, protiv njega je podigao prijavu i konkurentski pekar.


 

  • Deks

    17.10.2016 11:34
    Kako to naš zemljak na Malti je uhapšen za nelegalni boravak dok u našoj zemlji na hiljade ljudi koji ovde ilegalno borave nisu uhapšeni? Naša vlast tvrdi da se zalaže za ulazak u EU a naši građani i posle 16 godina od 5. oktobra imaju trećerazredni status u zemljama EU, na nivou imigranata iz zemalja trećeg sveta...
  • Malteski burek

    17.10.2016 10:22
    'malteški burek? Ima sa eurokremom i plazmom i mal' je težak.
  • Buduća pitanja

    17.10.2016 09:54
    Putnik iz Srbije?
    Imate li nešto da prijavite, burek možda?
    Kojim poslom ste na Malti?
    Nameravate li da se bavite proizvodnjom bureka?
    Hvala, izvolite pasoš, možete proći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.