Nikolić: Špijun je na zapadu cenjeno zanimanje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je sve sa Istoka i Zapada "koji utiču na sudbinu čovečanstva, da se okanu Srbije" i oceno da građani ne treba da brinu za svoju bezbednost.

"Na tlu Srbije rade različite obaveštajne službe, neke agresivnije, neke prikrivenije, očigledno smo zanimljivi svima", kazao je Nikolić nakon sastanka s predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim.

"Naše službe dobro rade, sve otkrivaju na vreme. Građani Srbije ne treba da strahuju zbog toga što se u Srbiji nalaze predstavnci stranih obaveštajnih službi", kazao je Nikolić.

 Nikolić je rekao da ima špijuna i da je na službama da utvrde ko radi protiv interesa Srbije, a "taj neće biti poželjan". "Mi ne želimo da učestvujemo u sukobima, mi se ne mešamo u tuđe države", kazao je Nikolić.

Predsednik Srbije je dodao da je na Zapadu špijun "cenjeno zanimanje", ali u Srbiji ima "negativnu konotaciju".

  • maratonac

    29.10.2016 18:11
    spija
    Balkanski špijun Topalović.
  • filozof

    29.10.2016 14:25
    znaci ne idu u zatvor
    Znaci ako su cenjeni ne hapse ih vec im daju ordenje. Eto zato tako lose stojimo mi kad ih uhvatimo mi ih trpamo u zatvor umesto da ih cenimo.
  • Brus Vilis

    29.10.2016 12:42
    "... očigledno smo zanimljivi svima... " - To kaza, to kaza, njam-njam, pa ga smaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija