Đorđević: Da za 100 dana građanima bude bolje

Novi ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da je cilj rada nove Vlade da građanima bude bolje.
"Plan mi je da napravim jednu analizu, da vidim kako ljudi rade, kako sve to funkcioniše, a onda ćemo videti", rekao je Đorđević.
 
Cilj je, kako kaže, da građani odmah na početku vide da su prionuli na posao i da hoće da građanima bude bolje.
 
"Cilj je da za 100 dana građanima bude bolje, našim penzionerima bude bolje i da vide da će ova vlada nastaviti tamo gde je prethodna stala", rekao je Đorđević.
  • AV

    30.06.2017 14:24
    Lep uvod da za 100 dana može da priča kako nam je, eto bolje, kako je i predvideo.
  • misko

    30.06.2017 11:56
    Sasvim je realno da ćeš ti za 100 dana imati keša da kupiš lepu nekretninu kao i bivši ministar koji je bio tu pre tebe. Neverovatno šta ovaj narod trpi.
  • NS65.

    30.06.2017 11:28
    AKO POSADITE JARBOL BIĆE NAM
    Mnogo BOLjE...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.