Mirković štrajkuje glađu, prebačen u bolnicu

Bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar Saša Mirković, koji od ponedeljka štrajkuje glađu pošto je uhapšen zbog navodnih malverzacija s budžetom te opštine, prebačen je u bolnicu zbog srčanih smetnji, prenele su Novosti.
Po navodima lista, Mirković je pod jakom policijskom zaštitom prebačen na odeljenje kardiologije zaječarskog Zdravstvenog centra.
 
Mirković je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je, u vreme dok je bio predsednik Skupštine opštine Zaječar, zloupotrebio službeni položaj i oštetio lokalni budžet za skoro 14 miliona dinara.
 
Pored njega, policija je uhapsila i Milenu Trajković koja je bila Mirkovićeva šefica kabineta.
 
Mirković je nekadašnji funkcioner Srpske napredne stranke, a tu partiju napustio je 2015. godine nezadovoljan, kako je tada rekao, odnosom naprednjaka prema njemu.
  • Brnja

    15.09.2017 22:14
    Proliv je ozbiljna reakcija organizma koju vesti mogu da izazovu. Jos jedna ovakva izjava i tuzicu vas.
  • Novosadjan

    15.09.2017 22:02
    Nece mu skoditi malo da smrsa
  • Vrh

    15.09.2017 21:58
    Hahaha!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.