Ponovo oskrnavljen spomenik Draganu Nikoliću

Statui glumca Dragana Nikolića, koja je pre dva meseca postavljena u parku u Vrnjačkoj Banji, opet nedostaju naočare.
Ovo je drugo skrnavljenje spomenika, koji je postavljen u prirodnoj veličini samo desetak metara od ulaza u izvor Topla voda i zgradu Termomineralnog kupatila, samo što ovoga puta nedostaju cele naočare, piše portal Kraljevo online.
 
Statua Dragana Nikolića postavljena je 26. oktobra, da bi samo pet dana kasnije bio otkinut deo naočara. Tada su očevici naveli da u pitanju nije bio vandalizam, nego splet nesrećnih okolnosti. 
 
"Naočare su nehotice polomljene, kada se dete u naručju roditelja tokom slikanja uhvatilo za naočare i otkinulo ih. Polomljeni deo je vraćen i tehničke službe sanirale su oštećenje", poručili su očevici.
 
Nakon popravke, upućen je apel gostima koji žele da se fotografišu pored statue legendarnog Gage, da obrate pažnju, da se na nju ne naslanjaju i ne oštećuju je.
  • Uvek slučajno

    25.12.2017 09:21
    Ma slučajno je to, ko i ranije
    Neko bi napravio i ogradu, da nema prilaska. Ili bi uzdigao spomenik.
  • gari

    24.12.2017 20:50
    Verovatno su mogli malo bolje da mu naprave naočare, a ne da mu spadnu čim se neko očeše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija